Mangels en strijkmachines

Excellence en uitzonderlijke
technologie maken het verschil

Met de Electrolux Professional mangels en strijkmachines geniet u van:

Verhoogde productiviteit en optimale hygiëne dankzij de geavanceerde elektronica die het wasproces bestuurt en optimaliseert. Zoals bijvoorbeeld het gepatenteerde DIAMMS

Direct Ironer Advanced Moisture Management System.

  • Haal het maximale uit uw apparatuur dankzij de automatische aanvoer en vouwoplossingen die u kan configureren op de IC448 serie, met de ultieme feeding (aanvoer), folding (vouwen) en stacking (stapelen) (FFS) versie.
  • Verminder uw energiekosten dankzij onze geavanceerde verwarmingsoplossingen zoals de Electrolux gepatenteerde Ceramic Gas Burner (CB).
  • Verminder onderhoud en wees gerust dankzij de standaard Nomex™ riemen en het industriële design van het Electrolux gamma aan mangels en strijkmachines.
  • Geniet van de ergonomie van uw producten die hoort bij de vacuum aanvoertafel en Dubixium® meerlagen cylinder. Dit maakt het werk van de operator makkelijker dan ooit tevoren en resulteert in ongekende kwaliteit van de strijkresultaten.
  • Intelligente software zoals Certus Management® Information System (CMIS). Verhoog uw productiviteit en uw besparingen dankzij de buitengewone ergonomie van de Electrolux mangels en strijkmachines dankzij het speciaal ontworpen accessoire CMIS of door gebruik te maken van de C-Flex IL aanvoer- en vouwapparatuur.

Ontdek wat onze mangels en strijkmachines voor uw zaak kunnen betekenen

Vind uw totaaloplossing

Mangels en strijkmachines 2017-04-20T11:45:23+00:00 Electrolux Professional