SkyLine Oven & Blastchiller

SkyLine
Cook&Chill oplossing

We stellen u een baanbrekende Cook&Chill oplossing voor die inspeelt op uw wensen met SkyDuo, de naadloze, intuïtieve connectie tussen verschillende SkyLine apparatuur.

Naadloze communicatie

De SkyLine Combi-Oven verwittigt automatisch de SkyLine Blastchiller om zich klaar te maken voor koeling.
Getest en goedgekeurd door de unieke, internationale Electrolux Chef Academy.

Eén DNA.
Twee geconnecteerde toestellen.

Hoe kan Cook&Chill voor een revolutie in uw keuken zorgen?

skyline cook and chill tao

Moeiteloze winst met SkyDuo

De revolutionaire SkyDuo, een unieke complete Cook&Chill oplossing. Twee geconnecteerde toestellen met één DNA.
SkyLine Ovens en Blastchillers communiceren naadloos met elkaar, vanuit dezelfde mindset en met dezelfde eenvoudige, intuïtieve touchscreen interface.

Een winnende combinatie

Bespaar geld. Win aan ruimte. Ervaar vlot werken met een heel gamma aan accessoires die perfect passen bij de SkyLine Ovens en Blastchillers.

Baanbrekende gebruiksvriendelijkheid en ergonomie

Een ergonomische Oven en Blastchiller betekenen 75%* minder ziekteverzuim en een toename van de productiviteit met 25%.
Maximale efficiëntie met de enige professionele Oven en Blastchiller ter wereld die bekroond werden met het onafhankelijke 4-sterrencertificaat voor gebruiksvriendelijkheid en ergonomisch design.

* “Ergonomische interventies kunnen muscoskeletale aandoeningen (WMSD’s) met 59% verminderen, met als gevolg 75% minder ziektedagen en een stijging van 25%  in de productiviteit.”
Dr. Francesco Marcolin, CEO ErgoCert (Europese gecertificeerde ergonoom – EUR. ERG)

Een vlottere workflow

Efficiënter inzetten van uw personeel en van uw apparatuur door het voorbereiden van grote hoeveelheden voeding.

Verminder voedselverspilling

Elke gram telt. SkyLine biedt een maximale return op uw investering door de bewaartijd van voeding te verlengen en een minimaal gewichtsverlies te garanderen tijdens het bereiden en koelen.

Kwaliteit zonder toegevingen

Gerechten behouden hun essentiële kenmerken: smaak, textuur, uitzicht en voedingswaarden worden hetzelfde beoordeeld als vers bereid voedsel. SkyLine maakt het u eenvoudig om conform te zijn met HACCP.

SkyLine Combi-Ovens

SkyLine Blastchillers

Ontdek wat Cook&Chill voor uw zaak kan betekenen

Cook&Chill gamma

Filter (269 Producten)

Categorie
269 Producten Reset
  • SkyLine PremiumS<br>Combi steamer 6x1/1GN, Green, aardgas

    SkyLine PremiumS
    Combi steamer 6x1/1GN, Green, aardgas

    229760
    COMBI STEAMER 6x 1/1GN, SKYLINE PREMIUM-S, GREEN VERSION, stoomboiler, driedubbele glasdeur, touchpanel bediening, 3 bereidingsmogelijkheden (handmatig, automatisch, geprogrammeerd), automatisch reiniging systeem, gas
    • Hoog resolutie touchpanel (instelbaar in meer dan 30 talen), kleurenblind vriendelijk.
    • Ingebouwde stoom generator voor een exacte vochtigheidsgraad en temperatuur controle overeenkomstig de ingestelde waarden.
    • De Lambda sensor garandeert een werkelijke vochtigheidsregeling met automatische herkenning van de hoeveelheid en het formaat van het voedsel, voor een constante kwaliteit.
    • Droge, hete convectie cyclus (25°C - 300°C), perfect voor bereidingen met lage vochtigheid.

    (0)
  • air-o-convect Touchline<br>Combi oven air-o-convect Touchline 10x 2/1-40GN, elektrisch

    air-o-convect Touchline
    Combi oven air-o-convect Touchline 10x 2/1-40GN, elektrisch

    266203
    COMBI OVEN 10x 2/1GN, AIR-O-CONVECT TOUCHLINE, lengte belading, geleiderrekken met 65mm afstand voor 10x 2/1-40GN, touchscreen, vochtinjectie met 11 stappen tot 90% vochtverzadiging, programmeerbaar, multitimer, kerntemperatuurmeter, USB poort, automatisch AIR-O-CLEAN reiniging systeem, elektrisch verwarmd
    • air-o-flow: verse lucht van buiten wordt via de bi-functionele ventilator geleid, wordt verwarmd en vervolgens de ovenkamer ingeblazen om een gelijkmatig resultaat te garanderen.
    • Voorzien van een 1-punts kerntemperatuurmeter.
    • Make-it-Mine geeft de gebruiker de mogelijkheid om zijn belangrijkste instellingen in de "Setting" instelling vast te leggen zodat deze niet door anderen veranderd of gewist kunnen worden.
    • Uitgevoerd met een geleiderrek voor 10x 2/1-40 GN (65 mm geleiderafstand).

    (0)
  • air-o-convect<br>Combi oven air-o-convect, 10x 2/1-40GN, aardgas

    air-o-convect
    Combi oven air-o-convect, 10x 2/1-40GN, aardgas

    269703
    COMBI OVEN 10x 2/1GN, AIR-O-CONVECT, lengte belading, geleiderrekken met 65mm afstand voor 10x 2/1-40GN, vochtinjectie met 11 stappen tot 90% vochtverzadiging, kerntemperatuurmeter, automatisch AIR-O-CLEAN reiniging systeem, gas verwarmd
    • air-o-flow: verse lucht van buiten wordt via de bi-functionele ventilator geleid, wordt verwarmd en vervolgens de ovenkamer ingeblazen om een gelijkmatig resultaat te garanderen.
    • Voorzien van een 1-punts kerntemperatuurmeter.
    • Uitgevoerd met een geleiderrek voor 10x 2/1-40 GN (65 mm geleiderafstand).
    • Hete lucht (convectie) van maximaal 300°C, is perfect voor bereiding met lage luchtvochtigheid.
      Automatische vochtinjectie met 11 standen, voor stoom generatie zonder boiler.
      • 0 = geen vochtinjectie (bruineren, gratineren, bakken, opwarmen)

      • 1-2 = lage vochtigheid (kleine porties vlees en vis)

      • 3-4 = lage tot gemiddelde vochtigheid (grote stukken vlees, gebraden kip, rijzen, regenereren)

      • 5-6 = gemiddelde vochtigheid (gebakken groente en eerste stap van gebakken vlees en vis)

      • 7-8 = gemiddeld tot hoge vochtigheid (gestoofde groente)

      • 9-10= hoge vochtigheid (gebraden vlees, gepofte aardappelen)

    (0)
  • SkyLine Pro<br>Combi oven 10x2/1GN, elektrisch

    SkyLine Pro
    Combi oven 10x2/1GN, elektrisch

    217923
    COMBI OVEN 10x 2/1GN, SKYLINE PRO, tiptoets bediening, 2 bereidingsmogelijkheden (handmatig, geprogrammeerd), automatisch reiniging systeem, elektrisch
    • Digitaal bedieningspaneel met LED verlichte tiptoetsen en geleide selectie.
    • Stomen zonder boiler (directe inspuiting) voor toevoeren van stoom en op niveau houden van de luchtvochtigheidsgraad voor een kwalitatief hoogwaardige bereidingsresultaat.
    • Hete lucht (convectie) van maximaal 300°C, is perfect voor bereiding met lage luchtvochtigheid.
      Automatische vochtinjectie met 11 standen, voor stoom generatie zonder boiler.
      • 0 = geen vochtinjectie (bruineren, gratineren, bakken, opwarmen)

      • 1-2 = lage vochtigheid (kleine porties vlees en vis)

      • 3-4 = lage tot gemiddelde vochtigheid (grote stukken vlees, gebraden kip, rijzen, regenereren)

      • 5-6 = gemiddelde vochtigheid (gebakken groente en eerste stap van gebakken vlees en vis)

      • 7-8 = gemiddeld tot hoge vochtigheid (gestoofde groente)

      • 9-10= hoge vochtigheid (gebraden vlees, gepofte aardappelen)
    • EcoDelta Cooking, bereiding met de kerntemperatuursensor, met een vast ingesteld temperatuurverschil tussen de kern van het product en de ovenruimte.

    (0)
  • air-o-steam<br>Combi steamer air-o-steam 10x 1/1-40GN, aardgas

    air-o-steam
    Combi steamer air-o-steam 10x 1/1-40GN, aardgas

    268702
    COMBI STEAMER 10x 1/1GN, AIR-O-STEAM, lengte belading, geleiderrekken met 65mm afstand voor 10x 1/1-40GN, boiler voor 100% vochtverzadiging, kerntemperatuurmeter, automatisch AIR-O-CLEAN reiniging systeem, gas verwarmd
    • Handmatig: traditionele bereiding door handmatige instellingen. Beschikbare instellingen.
      • Droge hete convectie lucht (max. 300 °C): perfect voor bereiding met lage vochtigheid.

      • Lage temperatuur stoom (max. 100 °C): perfect voor sous-vide (vacuüm verpakt) regeneratie en delicate producten.

      • Stoom (100 °C): vis, schaaldieren en groente.

      • Oververhitte stoom (max. 130 °C).

      • Combinatie hete lucht met stoom (max. 250 °C): combinatie van convectie warmte en stoom voor een bereiding met gecontroleerde luchtvochtigheid, versneld het bereidingsproces en reduceerd gewichtsverlies.
    • Regeneratie cyclus: de meest optimale instellingen voor het snel regenereren van producten op borden of platen (max 250°C).
    • By-pass technologie: controleert en regelt de luchtvochtigheid van de oven atmosfeer tijdens combi stomen en de regeneratie cyclus. Het voorkomt het verlies van water en energie.
    • Ventilator snelheden: volle snelheid, halve snelheid voor delicate bereiding zoals het bakken van cake, pulserend voor bakken en lage temperatuur bereiding. De pulserende stand is tevens perfect voor het warm houden van voedsel aan het eind van een bereidingscyclus.

    (0)
  • air-o-chill<br>Blastchiller-freezer 100 kg - 85 kg, 20x 1/1GN, R404A, remote

    air-o-chill
    Blastchiller-freezer 100 kg - 85 kg, 20x 1/1GN, R404A, remote

    727677
    AIR-O-CHILL BLASTCHILLER-FREEZER 100-85 kg, ZONDER GELEIDERREK, voor air-o-steam 20x 1/1GN beladingrekken, cruise cycle, soft-hard chilling, shock-freezing, turbo cooling, 2 keuze programma's, smart defrost, 3-punts kerntemperatuurvoeler, USB poort, koelmiddel R404A, REMOTE
    • Geschikt tot 43 °C omgevingstemperatuur.
    • Polyurethaan isolatie van hoge dichtheid, 65 mm dikte, HCFC vrij.
    • USB aansluiting om HACCP data te downloaden van de blastchiller (tijd, oventemperatuur, alarmen en kerntemperatuur).
    • Blastfreezing cyclus: 85 kg van 90°C naar -18°C in minder dan 4 uur.

    (0)
SkyLine Cook and Chill 2019-04-04T11:14:56+00:00 Electrolux Professional