Deel

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u gewoon blijft verder surfen zonder uw cookie-settings in uw browser aan te passen, aanvaardt u ons gebruik van cookies.

Kom hier meer over te weten door onze Electrolux cookie guidelines te lezen.
 

Stuur info

Stuur naar verschillende vrienden

Bekijk de e-mail naar je vrienden vooraf Hallo, ik dacht dat je hierin misschien wel geïnteresseerd was.

Sluiten

Project Insight - Deel V: Franz Steiger

This template has no view mode

Page properties:

PageCategory:
PageLink: 5674
PageTypeID: 11
PageParentLink: 5673
PagePendingPublish:
PageWorkStatus: 4
PageFolderID: 66135
PageDeleted:
PageSaved: 26/10/2016 15:31:22
PageTypeName: [Professional] Promotion module page
PageChanged: 25/10/2016 13:11:16
PageCreatedBy: smev
PageChangedBy: smev
PageMasterLanguageBranch: nl-BE
PageLanguageBranch: nl-BE
PageGUID: AA5AEC46-7704-4D3A-B0E1-A02B4102FC6A
PageName: Content Kwaliteit
PageVisibleInMenu: True
PageURLSegment: Content-Kwaliteit
PageChildOrderRule: 1
PagePeerOrder: 100
PageExternalURL:
PageChangedOnPublish:
PageStartPublish: 25/10/2016 13:09:00
PageStopPublish:
PageCreated: 25/10/2016 13:09:00
PageArchiveLink:
PageShortcutType: 0
PageShortcutLink:
PageTargetFrame:
PageLinkURL: /Templates/Main/Pages/Empty.aspx?id=5674
PageDelayedPublish:
Heading: Project Insight - Deel V: Franz Steiger
HeadingColor:
Text:

Kwaliteitscontrole bij Electrolux Professional in Sursee

 

Franz Steiger van de kwaliteitscontrole zorgt voor een grondige keuring van alle kookketels en braadpannen. 


Wat Franz Steiger hier demonstreert, behoort nog tot één van de eenvoudigere testen. De verantwoordelijke voor de kwaliteitscontrole voor de kookketels en braadpannen bij Electrolux vult een ketel met water, die later aardappelen of groenten zal garen. Dan kan de elektricien, die vandaag in Sursee over "Hop of Top" van de apparatuur beslist, een thermometer in het snel opwarmende water laten zakken. Na een vergelijking van de temperatuur aangegeven voor de thermometer met wat hij op de display van de apparatuur leest, blijkt dat beide waarden overeenkomen. Stemmen deze gegevens niet overeen, dan is het toestel niet geslaagd voor de test. Want ten slotte moet een chef-kok daar later op kunnen vertrouwen, dat de ketel exact het aantal graden heeft zoals voorzien. 

De 61-jarige kwaliteitsverantwoordelijke, die reeds 35 jaar bij Electrolux werkt, is de laatste instantie waar een kookketels passeert - of het nu om een elektrisch, gas, of met stoom verwarmd exemplaar gaat - vooraleer het bij de klant geleverd wordt. Daarbij moeten de verschillende toestellen tijdens de testen niet enkel goed presteren tijdens gewone situaties. Er wordt ook getest wat het toestel aankan. Franz Steiger legt uit: "Wij checken de apparatuur niet alleen, maar dubbel checken ze ook", waarmee hij bedoelt dat de kookketels en braadpannen in bepaalde situaties gebracht worden die in een normale keuken nooit voorkomen. 

Franz Steiger test bijvoorbeeld een toetsel op hoge druk op 0,7 bar, hoewel het in de praktijk niet meer dan 0,45 bar druk zal ondervinden om zijn doel te bereiken. De tests, dagelijks uitgevoerd door de ervaren inspecteurs, bevestigen dat de in Sursee gebouwde apparatuur uitzonderlijke situaties aankan. Tegelijkertijd zorgen temperatuursensoren, overdruk- en veiligheidsventielen ervoor dat het niet tot kritische toestanden kan komen. Wanneer een bepaalde geprogrammeerde waarde overschreden wordt, wordt die eenheid onmiddelijk automatisch uitgeschakeld. 

 

Bekijk zeker ook:

M2M Made to Measure Red Dot Award

M2M
Made to Measure



ProThermetic Kookketels en Braadpannen


TextColor:
Image:
ImageAltText:
Link:
LinkProductGuid:
LinkSubCategoryGuid:
LinkText:
ExternalUrl:
TextAndLinkAreaPositionLeft:
TextAndLinkAreaPositionTop:
TextAndLinkAreaWidth:
SetFlash:
Flash:
FlashHeight:
FlashBackgroundColor: #FFFFFF
DividerSetMediaPage:
MediaPage:
FlashWidth:
FlashMovieDivider:
FlashMovieThumbnail:
FlashMovieThumbnailPositionLeft:
FlashMovieThumbnailPositionTop:
FlashMoviePage:
SetImage: