Deel

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u gewoon blijft verder surfen zonder uw cookie-settings in uw browser aan te passen, aanvaardt u ons gebruik van cookies.

Kom hier meer over te weten door onze Electrolux cookie guidelines te lezen.
 

Stuur info

Stuur naar verschillende vrienden

Bekijk de e-mail naar je vrienden vooraf Hallo, ik dacht dat je hierin misschien wel geïnteresseerd was.

Sluiten
Print pagina

Project Insight

Hoe ontstaan thermaline grootkeukentoestellen en fornuizen voor topchefs? 

 

Niet elk fornuis is zomaar hetzelfde fornuis. En een kookblok in een sterrenrestaurant is al zeker niet te vergelijken met kookblok in een grootkeuken.  Iedereen die wil uistekende gerechten aan zijn klanten wil aanbieden van zijn (groot) keuken heeft niet alleen goede en verse ingrediënten nodig, maar ook doordachte apparatuur. Of het om een fornuis of een kantelbare braadpan gaat, de productie ervan beslist al of ze later de chef-kok of keukenmanager de gehoopte kwaliteit kan bieden. 

Als bij de specialist voor professionele kookapparatuur, Electrolux Professional, bijna elk kookblok uniek is, afgestemd op de wensen van de chef-kok, is het vanzelfsprekend dat de fornuizen, pannen, ovens etc. ook ontstaan ​​in dezelfde fabriek-stijl. In vijf portretten toont Electrolux de mensen die de basis maken waarop chef-koks hun wereld bouwen. Het zijn de ingenieurs, supervisors en technici, de slijpers en lassers die het het kookblok in Sursee klaar maken. Ze produceren, bewerken of testen onderdelen en toestellen die een belangrijk onderdeel van het succes in vele keukens van de wereld zijn.

 

  • Damiano Marino last kantelbare braadpannen, fornuizen en dampkappen
  • Peter Goldenberger uit het testlabo onderzoekt de producteigenschappen en test nieuwigheden
  • Franz Koller staat in voor het laserwerk, waar interieurelementen en uitwendige ondelen worden gemaakt
  • Franz Steiger van de kwaliteitscontrole test grondig de kookketels en braadpannen 
  • Manfred Egli is heer en meester van de slijprobots, die ketels slijpen tot ze blinken

 

        

 Lassen:

Damiano Marino

 Labo: 

Peter Goldenberger

 Slijpen:

Manfred Egli

 Laser:

Franz Koller

Kwaliteit:

Franz Steiger