Deel

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u gewoon blijft verder surfen zonder uw cookie-settings in uw browser aan te passen, aanvaardt u ons gebruik van cookies.

Kom hier meer over te weten door onze Electrolux cookie guidelines te lezen.
 

Stuur info

Stuur naar verschillende vrienden

Bekijk de e-mail naar je vrienden vooraf Hallo, ik dacht dat je hierin misschien wel geïnteresseerd was.

Sluiten

Blastchillers & Freezers

+90°C naar +3°C in 90 minuten

Electrolux Blastchillers-freezers brengen de temperatuur terug van +90°C naar +3°C in de kern van het voedsel. In minder dan 90 minuten. En verder naar -18°C in minder dan 4 uur. Na afloop van het terugkoel-vries proces start automatisch het bewaarprogramma om het voedsel op +3°C (nakoelen) of -18°C (navriezen) te houden.


Teruggekoeld voedsel kan ongeveer 5 dagen gekoeld bewaard worden zonder verlies van smaak, voedingswaarden en gewicht. Voedsel uit de blastfreezer zelfs 6 maanden. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om in één keer voedsel te bereiden dat gebruikt kan worden op verschillende tijdstippen gedurende de week. Dat maakt een betere werkindeling mogelijk, met duidelijke besparing op arbeidskosten.


Bekijk de verschillende modellen via het linkermenu.

 

 

 

 
 
Close